animaties / video's

Plaatjesmaker. Dat ben ik ook. Stilstaande illustraties, bewegende beelden, the works. En dat komt best goed uit, want we leven in een visuele tijd. Op zoek naar een toegankelijke infographics, naar een fris vormgegeven uitleg, een grappig filmpje? Daar teken ik voor. 

Gemeente schagen

De gemeenteraadsverkiezingen, wat is er nou eigenlijk met je stem gebeurd. Deze animatie legt het allemaal uit, in opdracht van de gemeente Schagen.

Conet

Maak kennis met CoNet, een bedrijf vol met toegewijde software engineers. Maar wie zijn zij echt!… Een introductie in hun core values ofwel de vijf zintuigen van CoNet.

animatie blipvert

Het Blipvert inzamelstation is ontworpen om lokale inzameling van in veel huishoudens voorkomende kleine recyclebare producten te stimuleren op een laagdrempelige manier.

commerical Hypotrust

Commercial voor de Vrij Leven Hypotheek van HypoTrust gericht op de startersmarkt. Deze is animatie is gebruikt in een social media campagne.

Dial Q filmquiz

De Dial Q Filmquiz: sketches, meesterlijke mashups en stapelgekke slotrondes tijdens een filmspektakel vol cultklassiekers en blockbusters. 

gemeente westfriesland

Uitleganimatie over de uitstroom regeling bijzondere doelgroepen. Van opvang, beschermd wonen of jeugdzorg naar een zelfstandige woning. 

let's connect

Hybride of online werken. Het is niet makkelijk, let’s connect ondersteund bedrijven en medewerkers via een diep democratisch digitaal gesprek

De blauwe schuit

Diverse video’s ter ondersteuning van de leerlijnen ontwikkeld door de Blauwe Schuit. Zodat kinderen op school in aanraking komen met kunst en cultuur.

woordzaken

Je hebt iets belangrijks te melden. Er hangt veel vanaf. Je wil dat je boodschap zo goed mogelijk overkomt bij de juiste personen. Dat is een vak op zich. 

sealwise

Korte animatie voor de PVC panelen producent Sealwise. Sealwise: 100% waterdicht, door en door antibacterieel  materiaal én de toplaag is daarnaast ook antiviraal!

Acies International

Acies International is a leading Dutch company providing bespoke security services to high-end private, corporate and government clients. 

uwv

Als u bijna 1 jaar ziek bent en geen werkgever heeft, krijgt u de Eerstejaars Ziektewet-beoordeling. In deze animatie wordt een uitleg gegeven wat de cliënt kan verwachten.

Arcadis

Korte animatie als introductie voor Arcadis Environment Health and Safety experts. Waarin de impact van Environment Health and Safety wordt uitgelegd voor uw bedrijf.

Rainwater harvesting

Met de jouw hulp en de inspanningen van de inwoners van Nakuru, worden er watertanks gebouwd, dankzij dit project van 6T: Rainwater Harvesting.

Wilgaerden leekerweide

Het beste uit het leven halen. Dat de gewoonste zaak van de wereld. Dankzij de steun van die geweldige WLG-medewerkers. Een mooi concept voor nog mooiere mensen.

French comfort

Low budget animatie voor social media. Dan kan je lekker veel leuke filmpjes maken. De luxe vakantieparken van France Comfort liggen in Midden- en Zuid-Frankrijk

Silvo

Drie korte animaties voor een social media campagne van Silvo, ter introductie voor de drie nieuwe smaken, Korean BBQ, Baharat en Sriracha

tabor college

Uitleganimatie hoe WiseFlex, het nieuwe flexibele rooster bij Werenfridus, er uit kan komen te zien en wat dat voor de leerling kan betekenen.

bo-rent autoverhuur

Bumper voor Bo-rent, de grootste autoverhuurder van Nederland. deze animatie werd op RTL uitgezonden voor en na diverse programma’s.

Verheul adviseurs

Introductie animatie voor Verheul adviseurs. De Verheul Groep is een betrouwbare adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties, verzekeringen en hypotheken.

unum

Unum is a renowned foundation for dispute resolution that has offered a platform for conducting professional arbitration proceedings for many years.

dexter interieur

Logo animatie voor Dexter Interieur. Dexter Interieur ontwerpt en produceert interieurs voor exclusieve woonhuizen en appartementen.