Portfolio

Mijn portfolio

Visual design is een hippe naam voor grafische vormgeving. Maar dan met de nadruk op digitale vormgeving. Visual design heeft dus ook alles te maken met UX. Wat zie je? Wat wil ik dat je ziet? Is het prettig om naar te kijken? Kortom: de visuele beleving. De illustratie. De grootte. De ruimte. Het contrast. Knap lastig. Maar het resultaat is zo tof.

Portfolio animaties

Gemeente schagen​

De gemeenteraadsverkiezingen, wat is er nou eigenlijk met je stem gebeurd. Deze animatie legt het allemaal uit, in opdracht van de gemeente Schagen.

Conet - 5 senses

Maak kennis met CoNet, een bedrijf vol met toegewijde software engineers. Maar wie zijn zij echt!… Een introductie in hun core values ofwel de vijf zintuigen van CoNet.

dial-Q filmquiz

De Dial Q Filmquiz: sketches, meesterlijke mashups en stapelgekke slotrondes tijdens een filmspektakel vol cultklassiekers en blockbusters.

UWV

Als u bijna 1 jaar ziek bent en geen werkgever heeft, krijgt u de Eerstejaars Ziektewet-beoordeling. In deze animatie wordt een uitleg gegeven wat de cliënt kan verwachten.

let's connect

Hybride of online werken. Het is niet makkelijk, let’s connect ondersteund bedrijven en medewerkers via een diep democratisch digitaal gesprek.

Portfolio drukwerk

Jubileum boek Always Forward​

Hoe een katholiek hobbyclubje uit 1921 is uitgegroeid tot de grootste voetbalvereniging van West-Friesland. Dit alles is te lezen in het jubileum boek van de 100-jarige voetbalvereniging Always Forward

Fotoboek Milan gies​

Ontwerp fotoboek met het werk van fotograaf Milan Gies. Milan’s foto’s zijn portretten van een mens die door zijn ‘kwetsbaarheid’ niet uitgesloten maar juist ‘gezien’ moet worden.

Doneer een mondkapje

Een 4 x 4 meter grote Delfts blauwe illustratie van twee kussende bakkers voor op de muur van de gloednieuwe proefbakkerij van bakkerij Pater uit Avenhorn.

Acies international

Advertentie campagne voor Acies International. Een Nederlandse bedrijf dat voorziet in beveiliging over de hele wereld. Veiligheid waar je ook gaat, zonder zorgen.

vind magazine nr.48

Het opmaken en het uitwerken van het Vind Magazine nr. 48. Vind Magazine is het tijdschrift voor geschiedenis, archeologie, kunst en antiek. 

Portfolio illustraties

de kussende bakkers

Een 4 x 4 meter grote Delfts blauwe illustratie van twee kussende bakkers voor op de muur van de gloednieuwe proefbakkerij van bakkerij Pater uit Avenhorn.

Zwart / wit tekeningen

Omdat tekenen leuk is! Diverse zwart/wit tekeningen door de jaren heen voor onder andere een horrorfestival en een banenproject, gemaakt in inkt en omgezet naar vector bestanden.