Portfolio

Mijn portfolio

Visual design is een hippe naam voor grafische vormgeving. Maar dan met de nadruk op digitale vormgeving. Visual design heeft dus ook alles te maken met UX. Wat zie je? Wat wil ik dat je ziet? Is het prettig om naar te kijken? Kortom: de visuele beleving. De illustratie. De grootte. De ruimte. Het contrast. Knap lastig. Maar het resultaat is zo tof.

Portfolio

animatie blipvert

Het Blipvert inzamelstation is ontworpen om lokale inzameling van in veel huishoudens voorkomende kleine recyclebare producten te stimuleren op een laagdrempelige manier.

Doneer een mondkapje

Met 23 lokale ondernemers uit West-Friesland heb ik mee mogen helpen geld en goederen in te zamelen voor het zorgpersoneel in tijden van nood  met de actie doneereenmondkapje.nl

commerical Hypotrust

Commercial voor de Vrij Leven Hypotheek van HypoTrust gericht op de startersmarkt. Deze is animatie is gebruikt in een social media campagne.

Illustratie kussende bakkers

Een 4 x 4 meter grote Delfts blauwe illustratie van twee kussende bakkers voor op de muur van de gloednieuwe proefbakkerij van bakkerij Pater uit Avenhorn.

Fotoboek Milan gies

Ontwerp fotoboek met het werk van fotograaf Milan Gies. Milan’s foto’s zijn portretten van een mens die door zijn ‘kwetsbaarheid’ niet uitgesloten maar juist ‘gezien’ moet worden.

Zwart / wit tekeningen

Omdat tekenen leuk is! Diverse zwart/wit tekeningen door de jaren heen voor onder andere een horrorfestival en een banenproject, gemaakt in inkt en omgezet naar vector bestanden.