if you think good design is expensive you should look at the cost of bad design

Portfolio drukwerk

Visual design is een hippe naam voor grafische vormgeving. Maar dan met de nadruk op digitale vormgeving. Visual design heeft dus ook alles te maken met UX. Wat zie je? Wat wil ik dat je ziet? Is het prettig om naar te kijken? Kortom: de visuele beleving. De illustratie. De grootte. De ruimte. Het contrast. Knap lastig. Maar het resultaat is zo tof.

Jubileum boek Always Forward

Hoe een katholiek hobbyclubje uit 1921 is uitgegroeid tot de grootste voetbalvereniging van West-Friesland. Dit alles is te lezen in het jubileum boek van de 100-jarige voetbalvereniging Always Forward

Fotoboek Milan gies

Ontwerp fotoboek met het werk van fotograaf Milan Gies. Milan’s foto’s zijn portretten van een mens die door zijn ‘kwetsbaarheid’ niet uitgesloten maar juist ‘gezien’ moet worden.

Vind magazine nr. 48

Het opmaken en het uitwerken van het Vind Magazine nr. 48. Vind Magazine is het tijdschrift voor geschiedenis, archeologie, kunst en antiek. 

Doneer een mondkapje​

Met 23 lokale ondernemers uit West-Friesland heb ik mee mogen helpen geld en goederen in te zamelen voor het zorgpersoneel in tijden van nood  met de actie doneereenmondkapje.nl

inkleuren Agent 327

Agent 327 is een Nederlandse stripreeks van Martin Lodewijk die draait rond Hendrik IJzerbroot, alias Agent 327. Hiervoor heb ik  het inkleurwerk gedeeltelijk mogen doen

Acies international

Advertentie campagne voor Acies International. Een Nederlandse bedrijf dat voorziet in beveiliging over de hele wereld. Veiligheid waar je ook gaat, zonder zorgen.

vind magazine nr.48

Het opmaken en het uitwerken van het Vind Magazine nr. 48. Vind Magazine is het tijdschrift voor geschiedenis, archeologie, kunst en antiek.